Kaks punast kaarti saanud Chelsea alustas hooaega šokk-kaotusega

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Chelsea peatreener Antonio Conte (esiplaanil)
Londoni Chelsea peatreener Antonio Conte (esiplaanil) Foto: John Walton/PA Wire/PA Images

Inglismaa kõrgliiga valitsev meisterklubi Londoni Chelsea tunnistas hooaja avamängus Burnley 3:2 paremust. Koduväljakul mänginud Chelsea lõpetas kohtumise üheksakesi, sest punase kaardi tõttu lahkusid mängust enneaegselt Gary Cahill ja Cesc Fabregas.

Chelsea keskkaitsja Cahill teenis punase kaardi 14. minutil, kui hüppas vastasmängijale korgid ees sisse. Seejärel algas Burnley pidu: külalised läksid poolajapausile 24., 39. ja 43. minuti väravatest kolmeväravalises eduseisus.

Teisel poolaja keskpaigas suutis Alvaro Morata võrku sahistada ja kaotusseisu värava võrra vähendada. Järgmine tagasilöök tabas tiitlikaitsjat 81. minutil, kui teise kollase kaardi teenis poolkaitsja Fabregas. David Luizi tabamus 88. minutil Chelseat kaotusest ei päästnud ning esimese vooru üllatus saigi tõeks.

Hooaega alustasid võidukalt liiga uustulnuk Huddersfield, Everton ja West Bromwich Albion, kes said jagu vastavalt Crystal Palace’ist, Stoke Cityst ja Bournemouthis. Väravateta viiki mängisid Southampton ja Swansea.

Tulemused:

Londoni Chelsea – Burnley 2:3 (0:3)

Crystal Palace – Huddersfield 0:3 (0:2)

Everton – Stoke City 1:0 (1:0)

Southampton – Swansea 0:0 (0:0)

West Bromwich Albion – Bournemouth 1:0 (1:0)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles