Leping allkirjastatud? Vettel jagas võistkonna suunas rohkesti kiidusõnu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: Andre/Eibner-Pressefoto/imago/Eibner

Vormel-1 sarja üldliider Sebastian Vettel kiitis Ferrari tänavuse hooaja vormelit. 

«Me oleme igal etapil olnud konkurentsivõimelised,» ütles neljakordne maailmameister väljaandele Autosport ning lisas, et Mercedes on nendest natuke paremas seisus. «Sõitjatele meeldivad mõned rajad rohkem kui teised, sama on vormelitega. Me tahame igal rajal sõita võidu nimel – selle nimel me töötame.»

Sakslane kiitis Ferrari jõupingutusi ning võrdles võistkonna praegust seisu eelmiste aastatega. «Viimastel aastatel ei ole meil olnud parim auto ning olime arendustöödega teistest maha jäänud. Tänavune aasta on teistsugune ja jätkame edusammude tegemist,» ütles Vettel.

Vormel-1 sari on suvepuhkusel ning võistkonnad saavad keskenduda vormeli arendamisele. «Meil on aega rahulikult paari asja uurida ja paremaks muuta, » kommenteeris Vettel.

Vetteli leping Punastega lõppeb käimasoleva hooaja järel. Ferrari soovib sakslase jätkamist meeskonnas, pakkudes talle uut kolmeaastast kontrahti. Võidusõitja soovib end Itaalia võistkonnaga siduda vaid aastaks.

Üheksa etappi enne hooaja lõppu hoiab Vettel sõitjate arvestuses esikohta, edestades Mercedese pilooti Lewis Hamiltoni 14 punktiga. Võistkondlikus arvestuses paikneb Ferrari teisel positsioonil, jäädes Mercedesest maha 39 silmaga.

Järgmine etapp peetakse augustikuu viimasel nädalavahetusel Belgias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles