Võimu näidanud Lukaku väravad vedasid Manchester Unitedi tabeliliidriks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi ründajad Romelu Lukaku (paremal) ja samuti hea mängu teinud Marcus Rashford.
Manchester Unitedi ründajad Romelu Lukaku (paremal) ja samuti hea mängu teinud Marcus Rashford. Foto: Dave Thompson/AP/Scanpix

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigat juhib avavooru järel Manchester United, kes alistas avakohtumises koduväljakul 4:0 West Ham Unitedi. Võidu arhitekt oli kaks esimest väravat löönud Romelu Lukaku.

Suvel Evertonis Unitedisse siirdunud Lukaku asus oma 75 miljoni naela suurust hinnasilti õigustama 33. minutil, kui avas kiire vasturünnaku lõpetuseks postipõrkest skoori. Lisa tuli 53. minutil, kui kaitsjad jätsid Lukaku karistusalas vabaks ja belglane suunas võrku Henrikh Mkhitarjani karistuslöögi.

Ühtlasi sai Lukakust Unitedi särgis neljas mees, kes suutnud liigadebüüdil lüüa kaks väravat. Varem on sellega hakkama saanud Ruud van Nistelrooy, James Wilson ja tänagi ühele väravale eeltöö teinud Marcus Rashford. Belglane on seejuures Inglismaa kõrgliigas jala valgeks saanud nii Unitedi, Evertoni kui ka West Bromwichi eest debüteerides.

United vormistas lõppskoori viimastel mänguminutitel, kui esmalt oli 87. minutil täpne vahetusmees Anthony Martial ning 90. minutil lõi Martiali söödust neljanda värava Paul Pogba. United kerkis ühtlasi tabelijuhiks, kuna neljaväravalist võitu pole avavoorust ette näidata ühelgi teisel meeskonnal. West Ham on aga vastavalt viimasel tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles