Video: Real võitis skandaalidest kubisenud El Clasico, Ronaldo sai punase

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik Ricardo de Burgos eemaldab platsilt Cristiano Ronaldo.
Kohtunik Ricardo de Burgos eemaldab platsilt Cristiano Ronaldo. Foto: MANU FERNANDEZ/AP/SCANPIX

Hispaania jalgpallihooaeg algab traditsiooniliselt kahest matšist koosneva superkarikafinaaliga, kus vastamisi kevadine meister (seekord Madridi Real) ja karikavõitja (seekord FC Barcelona).

Hooaja esimene El Clasico ei petnud ootusi - jalgpallimöllu jagus täie raha eest. Skandaalseid juhtumeid jagus mitmele maitsele. Kõige tähtsam on siiski tulemus: Real võitis 3:1.

Real asus juhtima 50. minutil, kui Gerard Pique lõi omavärava. Barcelona viigistas 77. minutil Lionel Messi penaltist, mille Luis Suarez sukeldudes kohtunikult oli välja petnud.


Luis Suarez Controversially Fouled For A... by wfproductions

Barcelona edu püsis kõigest kolm minutit, sest 58. minutil platsile vahetatud maailma parima jalgpalluri Cristiano Ronaldo iluvärav tegi 80. minutil seisuks 2:1.

Tabamust tähistades võttis Ronaldo särgi seljast ja teenis kollase kaardi. Kaks minutit hiljem kukkus portugallane rünnakul olles vastase karistusalas pärast kerget kehakontakti.

Kohtunik luges selle petmiskatseks ja näitas Ronaldole kollast kaarti, mis oli tema teine ja tähendas kokku punast. Kui tavapärane karistus oleks ühemänguline võistluskeeld, siis Ronaldot võib oodata karmim karistus, sest punase järel tõukas ta käega (õrnalt) kohtunikku.


Cristiano Ronaldo RED CARD - Barcelona vs Real... by FootballHD7

Kohtumise lõpusirgeks oli seega Barcelona päralt arvuline ülekaal, aga seda ei suudetud viigiväravaks realiseerida, vaid vastupidi - 90. minutil lõi Marco Asensio Reali kolmanda (ja fenomenaalse) värava.

Kordusmäng peetakse kolmapäeval Reali kodustaadionil. Võõrsil löödud väravate reegel kehtib ehk Barcelona peab lööma vähemalt kolm väravat ja võitma vähemalt kahe väravaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles