Jürgen Klopp: mina olen vana ja Hoffenheimi treener noor hobune

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: DANIEL ROLAND/AFP

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool kohtub teisipäeval Meistrite liiga play-off’i avamängus võõrsil Saksamaa klubiga Hoffenheim, keda juhendab kõigest 30-aastane Julian Nagelsmann.

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp tegi noorele kolleegile matši eel komplimendi. «Meid ootab mäng enesekindla, agressiivse ja taktikalisi vigu, mis on jalgpalli osa, tegeva meeskonnaga. Kui mina olen oma agendi Mark Kosicke talli vana hobune ja Julian noor hobune.

Ta on kahtlemata suur talent ja kuigi me ei tunne teineteist kuigi palju, siis jälgin tema tegemisi, sest mulle meeldib hea jalgpall ja tema meeskond mängib huvitavalt. Ent Saksamaal on lisaks Julianile veel mitmeid noori ja lootustandvaid treenereid – Saksamaa treeneriturul on praegu huvitav aeg,» rääkis Klopp.

Mängu-eelsel pressikonverentsil tuli jutuks ka Liverpooli brasiillasest poolkaitsja Philippe Coutinho, kes avaldas nädalavahetusel soovi siirduda FC Barcelona ridadesse, mille Liverpool aga lakooniliselt ja momentaalselt tagasi lükkas.

«Mitte midagi pole viimase paari päeva jooksul muutunud – ta ei saa hetkel Liverpooli eest mängida (ametliku versiooni järgi vaevab Coutinho seljahäda, aga see võib olla ka suitsukate ja tegelikult ei soovi Liverpool platsile saata meest, kes soovib klubist lahkuda – toim), mis on meie jaoks tagasilöök, aga teadsime seda mõne päeva jagu ette ja oskasime planeerida. Samamoodi nagu teadsime, et teisipäeval ei saa mängida Adam Lallana ja Daniel Sturridge,» rääkis Klopp.

Teisipäeva õhtul ootab Liverpooli peatreener keerulist mängu: «Nemad on tugevad, meie oleme tugevad, aga mõlema kindel eesmärk on jõuda alagrupiturniirile. See teebki vastasseisu kütkestavaks.»

Hoffenheim – Liverpool kohtumine algab Eesti aja järgi kell 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles