Kvitová: ootasin Kontaveidi vastu keerulist matši ja nii ka läks (1)

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti esireket Anett Kontaveit kaotas Cincinnati WTA turniiri avaringis tšehhitarile Petra Kvitovale.
Eesti esireket Anett Kontaveit kaotas Cincinnati WTA turniiri avaringis tšehhitarile Petra Kvitovale. Foto: John Minchillo/AP/Scanpix

Naiste tennise maailma 28. reket Anett Kontaveit polnud eile Cincinnati tippturniiri avaringis platsile sammudes favoriit, sest tema vastaseks oli kahekordne (2011 ja 2014) Wimbledoni tšempion Petra Kvitová, kelle edetabelikohaks 14.

Ent viimaste kuude jooksul on Kontaveit mänginud piisavalt edukalt ja võidukalt, nii et kerget matši tšehhitar kindlasti ei oodanud. Kontaveit säärast ka ei pakkunud, vaid võitis avaseti 6:1 ja pääses teist 4:2 juhtima. Paraku kordus aasta kolmanda Suure Slämmi turniiri Wimbledoni kolmanda ringi kohtumises juhtunu, kui Kontaveit oli kahel puhul ühe enda servigeimi kaugusel Caroline Wozniacki (WTA 6.) alistamisest, ent ei suutnud võitu ära vormistada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles