PSG särgis edukalt debüteerinud Neymar: tunnen ennast elujõulisemana kui kunagi varem

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar tegi PSG särgis eduka debüüdi, kui andis tulemusliku söödu ning sai ka ise jala valgeks.
Neymar tegi PSG särgis eduka debüüdi, kui andis tulemusliku söödu ning sai ka ise jala valgeks. Foto: BENOIT TESSIER/Reuters/Scanpix

Üle-eelmisel nädalal 222 miljoni euro eest FC Barcelona jalgpalliklubist Pariis Saint-Germaini ridadesse liikunud brasiillane Neymar debüteeris eile vastse koduklubi särgis kohe nii väravaga kui ka väravasööduga.

Algkoosseisus kohtumist alustanud 25-aastane ründetuus andis 3:0 võidumängus Guingampi vastu väravasöödu 62. minutil, kui Edinson Cavani tõi tabloole numbrid 2:0 ning skooris ise kaheksa minutit enne normaalaja lõppu. Pärast kohtumist tunnistas Neymar, et tunneb end elujõulisemana kui kunagi varem.

«Inimesed arvavad, et Barcelonast lahkumine tähendab lõppu, kuid tegelikult on see uus algus. Tunnen end elujõulisemana kui kunagi varem. Olen õnnelik ning mängin jalgpalli, ainult riik, linn ja meeskond on teistsugune, kuid mäng on sama,» rääkis brasiillane.

«Alati on väga oluline skoorida, mitte ainult oma debüüdil. Mind ootab ees suurepärane väljakutse, kuid meil on hea meeskond. Püüame kogu aeg edasi areneda meeskonnana ning üksteist tundma õppida. Samas on niivõrd kvaliteetsete jalgpalluritega koos mängida üsna lihtne,» lisas Neymar.

Prantsusmaa kõrgliiga tabelis on PSG teise vooru järel teisel kohal. Neid edestab Lyoni Olympique, kes on samuti võitnud mõlemad mängud väravate vahega +5, ent edestab pealinnaklubi tänu ühele enamlöödud väravale (Lyoni väravate vahe on 6:1, PSG-l 5:0). Järgmises ringis läheb PSG pühapäeval vastamisi Toulouse'iga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles