Ametlik: Siim-Sander Vene karjäär jätkub Itaalia kõrgliigas

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (mustas) mängis eelmisel hooajal Nižni Novgorodi meeskonnas.
Siim-Sander Vene (mustas) mängis eelmisel hooajal Nižni Novgorodi meeskonnas. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Eesti korvpallikoondise ääremängija Siim-Sander Vene karjäär jätkub Itaalia kõrgliigasse kuuluva Reggio Emilia ridades, teatas eestlase vastne koduklubi eile õhtul oma kodulehe vahendusel.

26-aastane Vene läheb täna koos uue meeskonnaga laagrisse, et hakata valmistuma 1. oktoobril algavaks hooajaks. Seejuures osaletakse tänavu lisaks Itaalia kõrgliigale ka EuroCupi sarjas, kus kuulutakse ühte alagruppi Müncheni Bayerni (Saksamaa), Istanbuli Galatasaray (Türgi), Panevežyse Lietkabelise (Leedu), Podgorica Buducnosti (Montenegro) ja Jeruusalemma Hapoeliga (Iisrael).

203 cm pikkuse eestlase profikarjäär sai alguse aastal 2005, mil ta pallis ühel hooajal TTÜ korvpallimeeskonna särgis. Pärast seda on Vene aga kuulunud vaid välisklubidesse, kuuludes kaheksa aastat (2008–2016) Leedu hiiu Kaunase Žalgirise hingekirja ning mängides eelmisel hooajal Venemaa klubi Nižni Novgorodi meeskonna eest. Seejuures on ta laenulepingu algusel esindanud ka Riia VEFi (2012, Läti) ja Prienai (2012/13, Leedu) tiimide värve. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles