Neymar tegi lahkumisotsuse Lionel Messi pulmas

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SÕBRAD KOOS: Dani Alves ja Neymar mängivad nüüd PSG ridades
SÕBRAD KOOS: Dani Alves ja Neymar mängivad nüüd PSG ridades Foto: JEAN-SEBASTIEN EVRARD/AFP

Kuigi Lionel Messi proovis Neymari veenda FC Barcelonasse jääma lubadusega, et brasiillane saab tulevikus lüüa rohkelt karistuslööke ja penalteid, selgub, et Neymar tegi otsuse Barcelona kahjuks juba Messi pulmas.

Messi olevat proovinud sõpra veenda igal moel. Hispaania väljaande Diario Spordi ajakirjaniku Ivan San Antonio andmetel küsis Messi isegi viimasel hetkel Neymarilt, mida too tahab. «Tahad võita Ballon D’Ori? Ma teen selle võimalikuks!»

Neymari see aga ei veennud ning nüüd rääkis FC Barcelona keskkaitsja Gerard Pique, et lõpliku lahkumisotsuse tegi Neymar hoopis Messi pulmas juba 1. juulil, kui vestles Juventusest lahkunud Dani Alvesiga.

Messi abiellus Rosarios oma kauaaegse elukaaslase Antonella Roccuzzoga ning pidu väisasid mitmed jalgpallurid. Kuigi Alves oli tol hetkel mõelnud pigem Manchester City peale, jäid brasiillased pikemaks vestlema ning õhtu lõpuks jõuti kokkuleppele: koos minnakse hoopis Pariis Saint-Germaini.

«Dani Alves veenis Neymari PSG-sse minema. Messi pulmas,» kinnitas Pique Hispaania väljaandele. Alves siirdus PSG-sse 12. juulil, rekordilise 222 miljoni euro eest üle viidud Neymari tehing sai korda augustis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles