Citroeni boss andis mõista huvist Tänaku vastu

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Saksamaa rallil.
Ott Tänak Saksamaa rallil. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Käimasoleval Saksamaa MM-rallil pühendatakse ralliraadios omajagu eetriaega teemadele seoses uue hooajaga ning sõitjate võimalike töökohtadega. Kui M-Spordi tiimipealik Malcolm Wilson tunnistas, et sooviks hoida enda juures nii Sebastien Ogier’d, Ott Tänakut kui ka Elfyn Evansit, siis samuti sõna saanud Citroeni boss Yves Matton on huvitatud kõikide eelnimetatud meeste teenetest.

Praegusel hooajal püüavad Citroeni põhimeeskonna ridades punkte Kris Meeke, Craig Breen ja Stephane Lefebvre, kellele lisaks on viimastel rallidel nende värvides oma võimaluse võidu kihutada saanud ka Andreas Mikkelsen. Mattoni sõnul on järgmiseks hooajaks leping olemas Breenil ja Lefebvre’il, ent seejuures vaadatakse agaralt ringi ka mujal.

Kõige enam on Prantsusmaa autotootjaga seostatud Ogier’d ja Tänakut Toyotaga, kuid nüüd vihjas Matton, et tunneb huvi ka eestlase vastu. «Oleme huvitatud kõikidest sõitjatest, kes on käimasoleval hooajal võitnud mõne etapi ning on aasta lõpus vabaagendid,» sõnas Matton. Tegu on otsese vihjega 29-aastase saarlase suunas, kes võitis teatavasti juunikuus toimunud Sardiinia ralli ning kel lõppeb praeguse hooajaga M-Spordiga leping.

Lisaks Ogier’le ja Tänakule on tänavu etapivõidu saavutanud veel Thierry Neuville (Hyundai), Jari-Matti Latvala (Toyta), Esapekka Lappi (Toyota) ning Meeke (Citroen). Eelnimetatud meestest olevat aga Neuville’il, Latvalal ja Lappil järgmiseks hooajaks töökoht praegustes tiimides olemas.

Samuti tõdes Matton, et tänavu on olnud väga lähedal etapivõidule ka Evans (nii Argentinas kui ka Soomes oli teine – toim), mistõttu on Citroeni boss pannud silma peale ka talle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles