M-Spordi boss: Tänak on olnud muljetavaldav

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson võib tunda praegu rõõmu, kuna Saksamaa rallil on M-Spordi piloodid kõrges mängus sees.
Malcolm Wilson võib tunda praegu rõõmu, kuna Saksamaa rallil on M-Spordi piloodid kõrges mängus sees. Foto: @World/M-Sport

Käimasoleval Saksamaa rallil on Eesti ekipaaž Ott Tänak – Martin Järveoja (M-Sport) näidanud suurepärast minekut, kui pärast reedest võistluspäeva ehk 8. kiiruskatse järel hoitakse liidripositsiooni, edestades Andreas Mikkelseni ja Anders Jægerit (Citroen) 5,7 sekundiga. M-Spordi bossi Malcolm Wilsoni sõnul oli Tänak eilsel päeval muljetavaldav.

«Ott on olnud täna (eile – toim) väga muljetavaldav. Ta suutis muutuvates oludes säilitada enesekindluse ja kiiruse ning tegi samuti õiged rehvivalikud. Pikk tee on veel minna, kuid ma ei näe põhjust, miks tema ja Martin ei võiks homme (täna – toim) jätkata tugevat esitust,» sõnas Wilson pärast eilset võistluspäeva pressiteenistuse vahendusel.

«Kahju, et Sebastien (neljakordne maailmameister Sebastien Ogier – toim) kaotas viimasel kiiruskatsel spinni tõttu aega, kuid ta on siiski veel konkurentsis. Ta ei suutnud leida enda jaoks parimat rehvikomplekti pärast hoolduspausi, kuid teda ei saa kunagi alahinnata,» rääkis britt reedese võistluspäeva neljandana lõpetanud Ogier’st, kes kaotab Tänakule enne tänast 30,6 sekundiga.

Saksamaa MM-ralli üldseis enne laupäevaseid kiiruskatseid (8/21): 1. Tänak, 2. Mikkelsen (+5,7), 3. Neuville (+28,2), 4. Ogier (+30,6), 5. Evans (+52,1), 6. Hänninen (+1.14,7).

Laupäevane võistluspäev algab kell 10.11, kui sõidetakse 2,87 km pikkune kokkuvõttes 9. kiiruskatse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles