Helsingis võidutsenud Jürgen Zopp parandab edetabelikohta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Jürgen Zopp (ATP 350.) võitis Helsingis 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiri. Eesti esireket on neljal järjestikusel turniiril finaali jõudnud ja kolmel korral võitnud.

Zopp kohtus finaalis 21-aastase itaallase Filippo Baldiga (ATP 750.), keda ta möödunud nädalal Hyvinkaas veerandfinaalis võitis 6:2, 6:4. Seekord olid Zoppi võidunumbriteks 6:4, 6:0. Kui esimeses setis oli mäng enam-vähem võrdne, siis teises setis loovutas Zopp vastasele vaid seitse punkti.

Avaringis võitis Zopp kvalifikatsioonist põhitabelisse pääsenud Karl Kiur Saart (6:2, 7:5) ja teises ringis rootslast Cristoffer Solbergi (6:1, 6:2). Veerandfinaalis alistas Zopp itaallase Nicolo Turchetti (6:3, 6:1) ja poolfinaalis rootslase Karl Fribergi (6:2, 6:0).

Uuel nädalal peaks Zopp Hyvinkaas finaalikoha eest saadud punktidega tõusma maailma edetabelis 342. reale, Helsingi turniiri võit nihutab ta nädal hiljem veelgi kõrgemale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles