Video: Margus Hunt blokeeris NFLis löögi!

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indianapolis Coltsi äärekaitsja Margus Hunt.
Indianapolis Coltsi äärekaitsja Margus Hunt. Foto: Indianapolis Colts

Suvel Ameerika jalgpalli profiliiga NFL klubiga Indianapolis Colts liitunud Margus Hunt sai laupäeval uue klubi eest kirja esimese blokeeritud löögi.

Colts kohtus hooaja-eelses treeningkohtumises võõrsil Dallas Cowboysiga ning Hunt blokeeris teise poolaja alguses seisul 10:10 Cowboysi lööja Sam Irwin-Hilli soorituse 44 jardilt. Colts haaras peagi 13:10 eduseisu, ent kaotas lõpuks 19:24.

Coltsi treeningmängude seeria jätkub järgmisel laupäeval, kui võõrsil ollakse vastamisi Pittsburgh Steelersiga, mis kuulub samasse divisjoni Hundi eelmise koduklubi Cincinnati Bengalsiga ja on seetõttu eestlasele tuntud paik (sama divisjoni klubid kohtuvad igal põhihooajal kaks korda).

Viimase treeningkohtumise peab Colts 31. augustil koduväljakul just Bengalsiga. Seejärel, hiljemalt 3. septembril otsustab Coltsi peatreener Chuck Pagano, millised on 53 mängijat, kellega minnakse vastu NFLi põhihooajale (praegu osaleb Coltsi treeningutel 90 mängijat). Hunti praeguse seisuga valikust väljajäämine ohustada ei tohiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles