Klavan loodab hooaja lõpuks mänguvalmis olla

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (esiplaanil).
Ragnar Klavan (esiplaanil). Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislane Ragnar Klavan on jäänud vigastuse tõttu kõrvale kahest viimasest koduklubi AZ Alkmaari Hollandi liiga kohtumisest, kuid loodab lähiajal meeskonna harjutuskordadele naasta.


«Tõmbasin treeningul reielihase tagant ära. Praegu on sellest kümme päeva möödas ning loodan sel nädalal meeskonnaga koos trenni teha,» sõnas Klavan. «Loodetavasti olen järgmisel nädalal juba mänguvalmis.»

Kui mullu pidi Klavan Alkmaaris enamasti leppima varumehe rolliga, siis tänavu on ta võitnud peatreeneri usalduse ja oma hea mänguga Taani koondislase Simon Poulseni varumeheks sundinud.

«Käimasoleva hooajaga võib selles mõttes küll rahule jääda, kuid iga aasta on erinev ning alati tuleb koha eest võidelda,» lisas Klavan, keda seob klubiga selle hooaja järel veel kahe aasta pikkune kontraht. «Eks Hollandis ole ka raskemad ajad. Kui kolm-neli aastat tagasi üritati mehi kindlalt klubis hoida ning võimalikust uuest lepingust tehti juba väga vara juttu, siis praegu on asjad teisiti. Samas meeskonnal praegu mingeid võlgu ei ole ning selle koha pealt on asjad korras.»

Kolm vooru enne hooaja lõppu hoiab Alkmaar turniiritabelis 4. kohta ning sellel kohal püsimine on meeskonna jaoks väga oluline. «See on kindlasti eesmärk, kuna annab koha Euroopa liigas,» põhjendas Klavan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles