Usain Bolt läks laristamisega liiale? Pidustuste jaoks kulus pöörane rahasumma

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt.
Usain Bolt. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA

Londonis kergejõustiku maailmameistrivõistlustel lahkumisetenduse andnud Usain Bolt tähistas karjääri lõpetamist pööraselt. Londoni ööklubis kulus jamaikalasel ühe ööga enam kui kuus tuhat naelsterlingut.

Bolt ja tema sõbrad tellisid viis pudelit kallist šampanjat (üks pudel 940 naela), pudel viina (570 naela), 23 Red Bulli (üks 5,50 naela) ja 18 pudelit Coca-Colat (pudel 2,50 naela). Lisaks sellele jättis sprindilegend 500 naela jootraha.

Pidustustel osalenud inimene rääkis: «Ta ostis igaühele jooke. Pidu läks pööraseks.» Bolt postitas varahommikul Snapchati video, kuidas valas endale šampanjat kõrva ning ütles: «Ärge mõistke minu teguviisi hukka. Mul on ükskõik.»

Kaheksakordse olümpiavõitja karjäär lõppes Londonis kurvalt. 4x100 meetri teatejooksu viimases vahetuses Jamaika eest jooksnud Bolt ei suutnud vigastuse tõttu finišijoont ületada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles