Valeri Karpin loobus Moskva Spartaki peatreeneri ametist

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeri Karpin.
Valeri Karpin. Foto: Mihkel Maripuu

Narvast pärit endine jalgpallur ning nüüdne treener Valeri Karpin otsustas loobuda Moskva Spartaki peatreeneri ametist.

Spartaki jaoks on viimased kuud olnud küllaltki rasked. Euroopa liiga veerandfinaalis kaotati kahe kohtumise kokkuvõttes 3:10 Portole ning Venemaa liigas hoitakse viie vooru järel nelja punktiga viimast ehk 16. kohta, kirjutab Moscow News.

Karpin esitas juhatusele lahkumisavalduse, kuid ta jääb endiselt legendaarse Moskva klubi peadirektoriks. Seega hakkab Karpin nüüdsest otsima enda senisele ametikohale asendajat, kuid 20. aprillil toimuval liigamängul Krasnodari vastu juhendab ta siiski veel meeskonda.

«Praegu ei ole aega, et jõuaksime uue peatreeneri palgata. Seega jääb kohtumine Krasnodariga minu viimaseks Spartaki peatreenerina,» sõnas Karpin.

Ühe kandidaadina uueks peatreeneriks on välja pakutud endist Moskva Dinamo juhendajat Andrei Kobelevi. Lisaks on Spartakiga seotud selliseid kuulsusi nagu Louis van Gaal ja Rafael Benitez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles