Eesti võrkpallikoondis käib Müncheni Bayerni rada (1)

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koondisekarjääri 150. mäng läks Oliver Vennol eile aia taha – ründeresultatiivsus vaid 22 protsenti.
Koondisekarjääri 150. mäng läks Oliver Vennol eile aia taha – ründeresultatiivsus vaid 22 protsenti. Foto: Eero Vabamägi

Suvi läbi on Eesti võrkpallikoondis pidanud suuremaid või väiksemaid matše – maavõistlusi, MM-valikmänge, lahinguid Maailmaliigas. See on nüüd möödanik. Kõik, mis loeb, on järgmised kolm mängu – koondisehooaja kõige tähtsamad lahingud peetakse EM-finaalturniiril Poolas.

Eesti koondis reisib neljapäeval algavale EMile kahe võidu ja ühe kaotuse pealt – viimastes kontrollkohtumises alistati nädalavahetusel põhikoosseisuga mängides kahel korral 3:0 Hispaania. Eile käisid meie mehed väljakul eksperimentaalses koosseisus ning vastu tuli võtta sama kindel kaotus.

«Esimeses kahes mängus oleks võinud Hispaania natukene rohkem konkurent olla. Isegi kui me vahepeal olime mõnes geimis taga, siis sellist tunnet ei tekkinud, et võiksime kaotada. Aga nad on hea meeskond – vigu väga palju ei tee ja pall oli kogu aeg mängus,» ütles Eesti koondise kapten Kert Toobal, et viimaste kontrollmängudega võib rahule jääda. «Kindlasti oleme paremas seisus kui eelmisel nädalal.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles