Barcelona ja Real alustasid hooaega seisusekohase võiduga, Ramosele punane kaart

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona mängijad mälestasid kohtumise eel terrorirünnaku ohvreid.
Barcelona mängijad mälestasid kohtumise eel terrorirünnaku ohvreid. Foto: MANU FERNANDEZ/AP/SCANPIX

Hispaania jalgpalliliigas tegid avalöögi hiiud Barcelona ja Madridi Real, mõlemad said avavoorus kindla võidu.

Kohtumise eel terroriohvreid mälestanud Barcelona mängijad, kelle mänguvormide seljal oli pühapäeva õhtul meeste nimede asemel erandlikult kirjas «Barcelona», tegi kodus Real Betisi vastu kõik selgeks avapoolaja lõpus nelja minuti sees. Esmalt lõi omavärava Alin Tosca ja seejärel tegi Sergi Roberto tabamus lõppseisuks 2:0.

Real alustas võõrsil Deportivo la Coruna vastu veel võimsamalt, kui 20. minutil lükkas väravavahist tagasipõrkunud palli väravasse Gareth Bale ja 27. minutil vormistas Marcelo suurepärase madala tsenderduse teiseks tabamuseks Casemiro. Toni Kroos lõi 62. minutil ka kolmanda värava ning ehkki Deportivol avanes veel auvärava võimalus, luhtas selle 89. minutil Florin Andone, kelle penalti tõrjus Keylor Navas.

Tõrvatilgana meepotis lõpetas Real mängu kümnekesi, kui lisaminutitel nägi teist kollast kaarti keskkaitsja Sergio Ramos. Avavooru kaks viimast kohtumist peetakse täna õhtul, kui vastamisi on Levante ja Villarreal ning Malaga ja Eibar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles