Jõutõstmise MM-hõbe tapeti Venemaal tänavakakluses

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõstmine. Illustreeriv foto.
Tõstmine. Illustreeriv foto. Foto: Risto Mets

Venemaal Habarovskis tapeti pühapäeva hommikul jõutõstmises MM-hõbeda võitnud 32-aastane Andrei Dratšjov. Meest peksti tänavakakluses nii rängalt, et ta suri saadud vigastustesse.

Vene meedia andmetel ründas Dratšjovi mees, kes harrastab vabavõitlust. Tapjaks peetav Anar Zviranov, kes kasutab ka perekonnanime Allahveranov, põgenes pärast kaklust sündmuskohalt. Peavigastusi saanud Dratšjov viidi küll haiglasse, ent arstid ei suutnud tema elu päästa.

Lähedalasuva hotelli turvakaamera videost on näha, et Allahveranov lööb Dratšjovi esmalt kaks korda järjest pikali ja peksab seejärel maaslamavat meest rusikatega, enne kui kaaslased ta eemale tirivad. Pealtnägijate kinnitusel lõi Dratšjov juba esimese löögi järel kukkudes pea vastu asfalti ära.

Dratšjov võitis maailmameistrivõistlustelt hõbemedali 2011. aastal 120-kiloste meeste kaalukategoorias. Aasta varem oli ta saanud hõbemedali ka Euroopa meistrivõistlustel.

«Hea mees tapeti... Mida ta küll neile purjus tõbrastele halba tegi? Ja miks restorani turvamehed ei sekkunud, nad peaksid ju korda valvama?» kurvastas ja imestas Venemaa koondise treener Sergei Ivanov väljaandega MK vesteldes. «Andrei oli rahulik ja tasakaalukas mees, ta poleks iialgi läinud kellegagi ise tüli norima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles