EJLi peakohtunik hindab Meistrite liiga finaali kohtuniku tööd

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Jalgpalli Liidu peakohtunik Uno Tutk.
Eesti Jalgpalli Liidu peakohtunik Uno Tutk. Foto: EJL

Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) peakohtunik Uno Tutk on sel kolmapäeval ametis UEFA kohtunike vaatlejana Meistrite liiga play-off mängul, kus tema hinnata on maailma tippu kuuluva vilemehe töö.

Kolmapäeva õhtul Bukarestis toimuvat mängu kohaliku Steaua ja Portugali klubi Lissaboni Sportingu vahel teenindab oma karjääri jooksul ka UEFA Meistrite liiga finaali peakohtunik ja Euroopa meistrivõistluste finaali neljas kohtunik olnud türklane Cüneyt Cakir, keda assisteerivad Bahattin Duran, Tarik Ongun, Esat Sancaktar, Hüseyin Göcek ja Baris Simsek.

Tunnustatud Türgi kohtunik on kokku puutunud ka Eesti jalgpalliga: 2007. aastal teenindas ta Tel Avivis toimunud meeste koondiste EM-valikmängu Iisrael - Eesti, 2009. aastal aga Kadriorus aset leidnud Meistrite liiga mängu FC Levadia - Krakowi Wisla, mille Levadia 1:0 võitis ja sellega Poola suurklubi konkurentsist välja lülitas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles