Ott Tänak jäi 2018. aastast rääkides salapäraseks (3)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak võitis Saksamaal karjääri teise MM-ralli.
Ott Tänak võitis Saksamaal karjääri teise MM-ralli. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Saksamaal karjääri teise MM-ralli võitnud Ott Tänaku aktsiad pilootide turul on järgmist hooaega silmas pidades arusaadavalt kõrged. Sellest tulenevalt esitas Soome rahvuslik ringhääling YLE Tänakule põneva küsimuse.

«Keda sooviksid endale järgmisel hooajal tiimipealikuks – Malcolm Wilsonit (M-Sport) või Tommi Mäkineni (Toyota)?» päris YLE Tänakult pärast Saksamaa ralli esikohta.

«Väga mõistlik küsimus. Minu meelest on järgmist aastat silmas pidades kõik võimalused avatud. Eks näis. Siiani on minu hooaeg olnud väga lootustandev, sest olen kogu aeg üha paremaks läinud. Tulevik paistab olevat kena,» vastas Tänak.

Eesti parima rallisõitja osas on oodata M-Spordi ja Toyota vahel korralikku võitlust, sest Mäkinen pole salanud, et sooviks Tänaku enda juurde meelitada, ent Wilson sooviks esikohti püüdva piloodi kindlasti enda juures hoida.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles