Piltuudis: Ratasepa rattasadul ei pea vastu, kasutusele on võetud toimiv abivahend

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Ratasepp.
Rait Ratasepp. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Ultratriatleet Rait Ratasepp on parasjagu Šveitsis läbimas kümnekordse ultratriatloni teist ala ehk 1800 km pikkust jalgrattadistantsi ning sõita on jäänud veel kuraditosin ringi 200st. 

Ratasepa rattal tehti vahepeal sadulavahetus, nimelt sõidab eestlane nüüd esimesena ratta seljast maha saanud naisvõistleja Alexandra Meixneri sadulaga, mis on MacGyveri-teibiga mugavaks tuunitud. «See töötab hästi ja vähendab sadula maitset suus,» kirjutasid Raidi abilised Facebooki leheküljele.

Ratasepp plaanib pärast rattasõitu teha esimese pikema (kolm kuni neli tundi – toim) uinaku hotellis, et jooksurajale võimalikult värskena minna. Raidi abiline Sander on ümber tegemas toetusliikmete graafikut, sest asub koos kaasmaalasega jooksudistantsi läbima (või osa sellest).

53-aastaseks saanud Austria ultratriatleet Robert Lurz leidis võistluse käigus aja, et suurt tähtpäeva tähistada – aeg korraks maha ja suu torditükiga magusaks.

Võistluse jooksvaid tulemusi on võimalik jälgida SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles