Video: EMile sõitnud Eesti vollekoondis sai üllatuse osaliseks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas Gheorghe Cretu hoolealused keerulistes tingimustes oma ülesannetega hakkama said?
Kuidas Gheorghe Cretu hoolealused keerulistes tingimustes oma ülesannetega hakkama said? Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Rahvuslik lennukompanii Nordica valmistas meeste võrkpallikoondisele lennujaamas väikese üllatuse. Enne Poola EM-turniirile lendamist peeti lennufirma esindajate ja meie koondislaste vahel maha väike minimatš. Vaata allolevast videost, kumb võistkond peale jäi.

Eesti meeskond kuulub EMil A-alagruppi, mille kohtumised peetakse Põhja-Poola sadamalinnas Gdanskis. Neljapäeval kell 18.30 kohtub Eesti Soomega, laupäeval kell 18.30 Serbiaga ja esmaspäeval kell 21.30 Poolaga. Alagrupist pääsevad edasi kolm paremat (võitja otse veerandfinaali, teine ja kolmas kaheksandikfinaali).

Kõiki Eesti koondise kohtumisi, samuti 2. septembril peetavaid poolfinaale ja 3. septembril toimuvat finaalmatši näitavad otsepildis Postimees ja Kanal 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles