Turkish Airlines poolt algatatud maailma suurim amatööride golfiturniir toimus taas

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Turkish Airlines

Kõige suurema sihtriikide arvuga lennufirma Turkish Airlines korraldab juba 5ndat aastat suurejoonelist  amatööride golfiturniiri (Turkish Airlines World Golf Cup).

Ülemaailmne amatööride golfiturniir, kus võistlevad tuhanded osalejad üle maailma, on üks paljudest rahvusvahelistest  spordiüritustest, mida Turkish Airlines toetab.

Foto: Turkish Airlines

Ülemaailmne turniir, mis sai 2013. aastal alguse 700 osalejaga 12st erinevast riigist, on iga aastaga üha kasvanud. Nüüd juba viiendat korda toimuval Turkish Airlines golfiturniiril osales eelmisel aastal ülemaailmselt 8000 mängijat. Nendest 76 personaalsete kutsetsega osalejat said võistelda Eestis korraldataval turniiril.

Foto: Turkish Airlines

Hanno Strazds võitis indivudaalvõistluse 41 punktiga ning kvalifitseerus sellega finaalüritusele, mis toimub juba oktoobris Türgis Antalyas. Võistleja Anne Sepper jäi teisele kohale ning Peeter Saks oli kolmas. Anu Uuemõis ja Jüri Tiitus premeeriti lähim löök lipule auhinnaga.  “Me soovime tänada ja õnnitleda kõiki, kes tegid Eestis toimuva turniiri väga eriliseks,” ütles Turkish Airlines Tallinna tegevjuht Erkan Ince. “See oli suurepärane päev ning samuti väga hästi mängitud meie võitja Hanno poolt, kellel on võimalus häid tulemusi ka Antalyas korrata. Kõiki teisi osavõtjaid ootame tagasi juba järgmise aasta turniirile.”

Foto: Turkish Airlines

Kõik finalistid saavad nautida nädalapikkust luksust 5* hotellis Titanic Deluxe Belek, mis asub Türgis Antalyas. Sihtkohta lendab iga finalist Turkish Airlines äriklassis. Grand Final võitjad osalevad omakorda suurel turniiril, mis kannab nime Turkish Airline Open pro-am. Financial Times, National Rental Cars ja Conte of Florence pakuvad sellele kauaoodatud turniirile oma toetust.

Foto: Turkish Airlines

Mõned faktid Turkish Airlines kohta:

1933.aastal 5 lennukiga asustatud Turkish Airlines olles tänaseks kasvanud 4 tärni lennuliiniks. Star Alliance’i liikmel Turkish Airlines’il on tänaseks 333 lennukit, mis lendavad 300 sihtpunkti üle maailma (251 rahvusvahelist ja 49 siseriiklikku lendu). 2017. aastal läbi viidud Skytraxi küsitluse andmete põhjal valiti Turkish Airlines Lõuna-Euroopa parimaks lennufirmaks. Aastatel 2011-2016 auhinnati Turkish Airlines Euroopa parimaks lennufirmaks. 2010. aastal pärjati firma parimat turistiklassi toitu pakkuvaks lennufirmaks ning aastatel 2013, 2014, 2016 ja 2017 maailma parimat äriklassi toitu pakkuvaks lennufirmaks. 2015. aasta ja 2017. aasta Skytrax küsitluse põhjal võitis Turkish Airlines parima äriklassi ootesaali tiitli ja aastatel 2015-2017 parima äriklassi ootesaali toitlustuse tiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles