Tänaku konkurent võib järgmiselt etapilt eemale jääda

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Meeke.
Kris Meeke. Foto: Eibner-Pressefoto/Alexander Neis/imago/Eibner

Tänavusel hooajal autoralli MM-sarjas peamiselt ebaõnne kogenud britt Kris Meeke (Citroen) jääb suure tõenäosusega Hispaania rallilt eemale.

Meeke’i võimalused viimasel etapil kõrget kohta püüda kadusid juba publikukatsel, kui rajapiiret ramminud britt Citroeni WRC-masina lõhkus. Meeke on tänavu läbinud vaid ühe ralli avariita ning selle Mehhikos, kus ta võitis. Poola rallilt jäi sõitja meeskonna soovil eemale ning sama saatus võib britti ees oodata Hispaania rallit silmas pidades.

«Hispaanias sõidab Stephane Lefebvre. Ma ei ütle, kas Kris Meeke osaleb või mitte,» jäi Citroeni tiimipealik Yves Matton salapäraseks. «Me võtame enne ralli algust aja maha, et arutada, kes rallil osalevad.»

Briti võidusõitja ja tiimipealik on omavahel eelmiste rallide eksimused klaariks rääkinud. «Kris tunnistas, et on teinud rumalaid eksimusi, kuid ma pean tunnistama, et see oli tõsiselt totter kiiruskatse (Saksamaa 1. katse – toim),» lisas Matton.

Hispaania ralli peetakse 6.-8. oktoobril.

MM-sarja üldseis:

  1. Sebastien Ogier (M-Sport) 177
  2. Thierry Neuville (Hyundai) 160
  3. Ott Tänak (M-Sport) 144
  4. Jari-Matti Latvala (Toyota) 123
  5. Dani Sordo (Hyundai) 89
  6. Elfyn Evans (M-Sport) 87
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles