Hispaania läheb MMile hirmtugevana

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spain's centre Pau Gasol reacts during a Men's Bronze medal basketball match between Australia and Spain at the Carioca Arena 1 in Rio de Janeiro on August 21, 2016 during the Rio 2016 Olympic Games. / AFP PHOTO / Mark RALSTON
Spain's centre Pau Gasol reacts during a Men's Bronze medal basketball match between Australia and Spain at the Carioca Arena 1 in Rio de Janeiro on August 21, 2016 during the Rio 2016 Olympic Games. / AFP PHOTO / Mark RALSTON Foto: MARK RALSTON/AFP

Valitsev korvpalli Euroopa meister Hispaania kinnitas lõpliku koosseisu tänavuseks suurturniiriks. Peatreener Sergio Scariolo valis välja 12 meest, kes sõitsid viimaseks ettevalmistuseks kahele kontrollmängule.

Xavi Rabaseda ja Sebas Saiz olid viimased mängijad, kes tähtmängijatest kubisevast rahvuskoondisest välja jäid. «Ma tahan rõhutada Rabaseda ja Saizi suurepärast tööeetikat ja pühendumust. Neil oli reaalne võimalus pääseda koondisesse, kuid lõpuks saame kaasa võtta vaid 12 meest,» sõnas koondise 56-aastane peatreener Scariolo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles