Blogi: Kanepi ronis august välja ja võitis kvalifikatsiooni teise ringi kohtumise

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Endine Eesti esireket Kaia Kanepi (WTA 421.) võitis USA lahtiste tennisemeistrivõistluste kvalifikatsiooni teises ringis 21-aastast ameeriklannat Louisa Chiricot (WTA 145.) 5:7, 7:5, 6:2.

Enne mängu:

Kui Kanepi alistas teisipäeval toimunud kvalifikatsiooni avaringis kindlalt kõigest tunni ja nelja minutiga 6:2, 6:2 21-aastase serblanna Nina Stojanovici (WTA 184.), siis Chirico sai kolmesetilises lahingus 6:3, 5:7, 6:2 jagu kaasmaalannast Samantha Crawfordist (WTA 231.).

32-aastane Kanepi pole varem endast 11 aastat noorema ameeriklannaga kohtunud. Chirico on olnud senise karjääri jooksul parimana maailma edetabelis 58. kohal (2016. aasta oktoobris – toim) ning kõigil suure slämmi turniiridel peale Prantsusmaa lahtiste (jõudis mullu teise ringi – toim) on ta konkurentsist langenud avaringis.

Eestlanna ja ameeriklanna kohtumine toimub 17. väljaku esimese matšina, mis algab Eesti aja järgi kell 18. Põhitabelisse jõudmiseks tuleb Kanepil jagu saada kolmest vastasest ning edu korral läheb ta kolmandas ringis vastamisi kas kvalifikatsiooniturniiriks kõrgeima paigutuse saanud Taipei tennisisti Su-Wei Hsiehiga (WTA 101.) või eakaaslasest tšehhitari Lucie Hradeckaga (WTA 167.).

US Openi põhiturniir toimub 28. augustist 10. septembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles