Taas MM-sarja murda püüdev Kruuda sai rõõmusõnumi

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Kruuda.
Karl Kruuda. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Hyundai rallimeeskond andis teada kaheksa rallisõitja nimed, kes jõudsid nende talendiprogrammis teise vooru. Teiste seas leiab nimekirjast ka Karl Kruuda.

Talendiprogrammi võitjal avaneb võimalus teha kaasa MM-sarjas WRC2-klassis ning selle suunas on praegu konkurentsi jäänud järgmised kaheksa meest: rootslane Emil Bergkvist, britt Gus Greensmith, soomlane Jari Huttunen, eestlane Karl Kruuda, hispaanlane Pepe Lopez, prantslane Pierre-Louis Loubet, sakslane Rene Mandel ja soomlaste 16-aastane tulevikulootus Kalle Rovanperä.

Neist teevad WRC2-sarjas tänavu kaasa Loubet, Greensmith ja Bergkvist. Huttunen ning Lopez on ennast näidanud EM-sarjas, Mandel sõitnud koduradadel, Rovaneperä Läti ning Soome meistrivõistlustel ja Kruuda Hiina meistrivõistlustel.

Hyundai teatel valiti kandidaadid välja toetudes eelnevatele tulemustele ning sel kuul tiimi peakorteris tehtud intervjuudele. Nüüd tuleb pilootidel end septembrikuus koos kaardilugejatega tõestada Hyundai masina roolis nii kruusal kui ka asfaldil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles