TÜ korvpallinaiskond kaotas esimese finaalmängu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu naiste korvpallil oli tänavu taas üks hea aasta - TÜ korvpallinaiskond jõudis aastakümnete järel Eesti meistrivõistluste finaali.
Tartu naiste korvpallil oli tänavu taas üks hea aasta - TÜ korvpallinaiskond jõudis aastakümnete järel Eesti meistrivõistluste finaali. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eile Tallinnas peetud korvpalli naiste meistriliiga esimese finaalkohtumises tuli TÜ naiskonnal Eclexile alla vanduda 60:83.

Üle platsi piiga oli Maaja Bratka Eclexist 26 punkti ja 12 lauapalliga. Teda toetasid Laina Mesila Kaarmann 14 punkti ja 7 lauaga,  Kerli Haas (12/9) ja Solveig Kesküla (10/5).

Tartlannade parim skoorija oli Liisi Sokman 17 punkti ja 7 lauapalliga, kahekohalise punktisumma lisasid veel Katre Arniste (16/4) ja Triin Mitt (12/3).

Esimeses finaalmängus ei õnnestunud tartlannadel sugugi kolmepunktivisked, 19 teelesaadetud pallist läbis korvirõnga vaid kolm. Eclexile jäädi alla ka lähivisete tabavuses (TÜ 37,7 % - Eclex 48,5%) ja lauapallide hankimises (TÜ 32, Eclex 44). Pallikaotusi oli Tartul Eclexist veidi vähem (12:14).  

Järgmine finaalkohtumine peetakse neljapäeval kell 19.00 TÜ Spordihoones. Finaalseeria mängitakse kolme võiduni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles