Video: David Beckham uues Pepsi-reklaamis, seltsiks kolumblanna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader reklaamist, David Beckham ja Sofia Vergara
Kaader reklaamist, David Beckham ja Sofia Vergara Foto: Youtube

Äsja on Youtube`i jõudnud Pepsi uus reklaamklipp, kus maailma kuulsaim jalgpallur David Beckham (hüüdnimega Becks, 35aastane) osaleb Pepsi dieetjoogiga seonduvates tegevustes koos kolumbia näitlejatari ja saatejuhi Sofia Vergaraga (38).

Klipis tuleb rannatoolis lebaval Vergaral peale joogijanu, kuid kuna Pepsi müügileti ääres on pikk järjekord, saadab naine Twitterisse sõnumi, et sadamakail on nähtud kuulsat jalgpallurit. Seepeale letiäärne vabanebki, kuid oh seda üllatust, kui korraga ilmub Becks ise välja. Justnagu vanas eesti tähelepanekus, et kus hundist räägid, seal hunt tulebki.

Lähenenuna lamamistoolis koolajooki nautivale naisele, pärib Becks viimaselt: mis seal kai peal toimub? Vaata reklaamklippi allpool.

Omapärase teaseri ehk tähelepanutõmbaja kõnealusele klipile tegi Pepsi paar nädalat tagasi, kui avaldas video Becksi kauglöökidest rannaliival. Pärisreklaamis on Becks samamoodi riides. Varasemat videot näeb allpool oleva «artikli samal teemal» juures.

Ja veel: videot reklaami filmimisest näeb päris all väiksemas videoaknas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles