Video: torm katkestas mõneks ajaks Ratasepa võistluse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Ratasepp.
Rait Ratasepp. Foto: Rait Ratasepp / Facebook

Eesti ultratriatleet Rait Ratasepp astus täna Šveitsis kümnekordsel ultratriatlonil vastu otsustavale ööpäevale, hoides Eesti aja järgi kella 7 seisuga neljandat kohta.

Pärast 38 km ujumisdistantsi ning 1800 km rattadistantsi astus Ratasepp vastu kümnekordse ultratriatloni viimasele alale – 422 km pikkusele jooksudistantsile. Täna varahommikul oli eestlane läbinud 340 ringist (ühe ringi pikkuseks 1,25 km – toim.) 208 ringi, mis tähendas, et joosta jäi tal veel 132 ringi.

Võistluste liidril Frenc Szönyil oli tol hetkel läbida veel 61 ringi, teisel kohal paikneval David Clampil 74 ringi ning kolmandal kohal oleval Laurent Guinette'l 85 ringi. «Töö on raske, aga Rait ei ole murdunud. Edasistest plaanidest ta praegu rääkinud ei ole,» kirjutati Ratasepa fännilehel.

Foto: Ekraanitõmmis

Võistlejate jooksudistants pole kulgenud aga probleemideta, sest Šveitsi kimbutava tormi tõttu olid eile õhtul korraldajad sunnitud võistluse mõneks ajaks katkestama. «Torm on kohal. Korraldajad katkestasid võistluse esmalt üheks tunniks,» raporteeris Rataseppa fännileht Facebookis.

Eestlase õnneks oligi tal enam-vähem tolleks hetkeks puhkepaus planeeritud, seega suurt kaotust katkestus talle ei tähendanud. Võistlejad pääsesid Eesti aja järgi südaööl uuesti jooksurajale ning võistlus sai jätkuda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles