Neymar nõuab Barcelonalt maksmata jäätud lojaalsusboonust

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar veel FC Barcelona särgis
Neymar veel FC Barcelona särgis Foto: PAU BARRENA/AFP

Sel suvel maailmarekordit tähistava 222 miljoni euro eest Barcelonast PSG-sse siirdunud Neymar kaebab tõenäoliselt oma vana koduklubi kohtusse, kuna nood jätsid talle maksmata lepingu järgi ette nähtud 26 miljoni euro suuruse lojaalsuspreemia.

Neymar uuendas Barcelonaga lepingut eelmise aasta novembris ning lasi sinna sisse kirjutada ka punkti, mille järgi pidanuks ta sel suvel teenima lojaalsusboonusena veidi üle 26 miljoni euro. Barcelona pole talle seda summat aga arvelduskontole kandnud ning seetõttu kaalub jalgpallur kohtusse minna. FIFA sõnul on nad jalgpalluri kaebusest Barcelona suunas teadlikud.

Kohtusse plaanib minna ka Barcelona, kes nõuab omakorda jalgpallurilt tagasi 8,5 miljoni euro suurust boonust, mille Neymar teeniski novembris uue lepingu sõlmimise eest. Kui Neymar pole ise nõus summat tagasi maksma, pöördub Barcelona PSG poole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles