Video: Manchester City fiaskost päästnud Sterlingu skandaalne punane kaart

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raheem Sterling (keskel, number 7) tähistamas koos fännidega võidutabamust, misjärel ta väljakult minema saadeti.
Raheem Sterling (keskel, number 7) tähistamas koos fännidega võidutabamust, misjärel ta väljakult minema saadeti. Foto: Steven Paston/PA Wire/PA Images/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga kolmandas voorus teenis rasked võidupunktid üks käimasoleva hooaja soosikutest Manchester City, kes võitis võõrsil 2:1 Bournemouthi.

Kohtumine algas mullusele kolmanda koha omanikule Cityle külma dušiga, kui 13. mänguminutil sai võimsa sooritusega hakkama Bournemouthi kaitsemängija Charlie Daniels, kes mänguvahendi lati põrkest sisuliselt ristnurka kõmmutas.

Kaheksa minutit hiljem tõi küll Gabriel Jesus tabloole viiginumbrid, aga City oli väga lähedal punktide kaotamisele, kuna võiduvärav leidis aset alles seitsmendal üleminutil. Võitjate päästeingliks kerkis Raheem Sterling, kes publikuga tabamust tähistades aga teistkordselt kollase kaardi teenis, mistõttu oli Inglismaa koondislane sunnitud väljakult lahkuma. Ühtlasi oli tegu Sterlingu esimese punase kaardiga Premier League’is 162 kohtumise jooksul.

Liigatabelis on Cityl kirjas seitse punkti, mullu Inglismaa kõrgliiga üheksandana lõpetanud Bournemouth pole kogunud veel ühtegi punkti.

Video skandaalsest punasest kaardist:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles