Manchester United luhtas penalti, aga jätkab perfektset seeriat

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi ründaja Marcus Rashford.
Manchester Unitedi ründaja Marcus Rashford. Foto: Dave Thompson/PA Wire/PA Images

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas jätkab Manchester United kolme vooru järel perfektselt - täisedu ja puhtana hoitud väravaga.

Kahes esimeses voorus West Ham Unitedi ja Swansea City vastu 4:0 võidud võtnud 20-kordne Inglismaa meister alistas täna koduplatsil 2:0 tunamulluse meistri Leicester City.

Man United oli ka üle 52. minutil juhtunust, kui Kasper Schmeichel tõrjus Romelu Lukaku penalti. Skoori avas 70. minutil Marcus Rashford ja lõppseisu tõi tabloole Marouane Fellaini 82. minutil.

Ülejäänud tänased tulemused Premier League'is: Bournemouth - Manchester City 1:2, Crystal Palace - Swansea City 0:2, Huddersfield - Southampton 0:0, Newcastle United - West Ham United 3:0, Watford - Brighton 0:0.

Pühapäevased kohtumised: Chelsea - Everton, West Bromwich Albion - Stoke City, Liverpool - Arsenal, Tottenham Hotspur - Burnley.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles