Robert Täht valusast kaotusest videointervjuus: see on ajuvaba, esmaspäeval tuleb see ära muuta! (1)

MAAA
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallikoondise liider, nurgaründaja Robert Täht tunnistas pärast valusat 2:3 allajäämist Serbiale, et tunne on valus, kuid õnneks on homme vaba päev, mistõttu saab puhata ning esmaspäeval Poola vastu taas endast kõik anda.

«Tore, et homme on vaba päev ja saame puhata Poola mänguks välja. Taaskord jätsime endast kõik väljakule, kuid valus on jälle (teist EM-finaalturniiri järjest kaotati Serbiale ning neljapäeval Soomele – toim)… Olen siin saalis kolm korda mänginud ning kõigil kordadel 2:3 kaotanud. See on ajuvaba – esmaspäeval tuleb see ära muuta!» ütles Täht võistlusjärgses intervjuus emotsionaalselt.

Nüüd on Eesti kogunud tabelisse kaks punkti ning võib teoreetiliselt jõuda veel play-off’i, kuid selleks tuleb kõigepealt oodata, kuidas läheb tänane Poola – Soome kohtumine ning ise esmaspäeval poolakaid võita. «Serblased servisid olulistel momentidel paremini ja panid meid surve alla, aga ma usun, et terve meeskonnaga ammutasime siit kõvasti enesekindlust,» tunnistas 24-aastane nurgaründaja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles