Postimehe videouudis: koondise mängijad usuvad edasipääsuvõimalustesse

MAAA
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste võrkpallikoondis tunnistas EM-finaalturniiri teises alagrupimängus serblaste 3:2 paremust. Eesti koondise mängijad pole lootust kaotanud ning esmaspäevases kohtumises valitseva maailmameistri Poola vastu minnakse jahtima edasipääsu.

«Täna (eile – toim) on vähe paremad emotsioonid. Suutsime Serbia mehed platsil närvi ajada – nende näod olid vahepeal väga hapud,» sõnas koondise üks liidreid Andrus Raadik. Meeskonna esitust kiitis ka Ardo Kreek: «Kohati mängime väga ilusat võrkpalli. Kahjuks tulevad mõned vead sisse, aga üldiselt võib mänguga rahule jääda.»

Esmaspäeva õhtul läheb Eesti vastamisi korraldajamaa ehk Poolaga, kes turniiri avamängus kaotas Serbiale 0:3. Sinilõvide edasipääs on mängijate ja toetajate enda kätes. «Nüüd tuleb puhata ja esmaspäeval kõva lahing anda,» ütles Kreek. Koondislastel on peas vaid võidumõtted: «Loomulikult läheme võitma. Vastast peab austama, aga karta ei tohi,» sõnas meeskonna libero Rait Rikberg.

Vaata Postimehe videointervjuust, mida koondislased ja tribüünil olevad Sinilõvid pärast matši Serbiaga rääkisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles