Alonsol on uueks hooajaks laual mitu põnevat pakkumist

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images

Kahekordne vormel-1 maailmameister Fernando Alonso sõidab McLarenis kolmandat järjestikust hooaega, kuid eelduste kohaselt jääb see talle viimaseks.

Hispaanlane on varasemalt öelnud, et tahab sõita konkurentsivõimelise masinaga – seda McLaren talle pakkuda pole suutnud. 2005. ja 2006. aasta maailmameistri soetamisest on huvitatud mitmed meeskonnad, eesotsas Renault ja Williams.

«Ma pean mõtlema ja tegema otsuse järgmisel kuul,» ütles Alonso, kui temalt küsiti potentsiaalset üleminekut Williamsisse. «Mul on mõned pakkumised. Oli neid juunis, juulis ja augustis. 60 protsenti nendest olen ma tagasi lükanud, ülejäänud 40 protsenti on laual.»

McLaren sõlmis möödunud nädalal aastase lepingu belglase Stoffel Vandoorne’iga ning loodatakse ka kogenud võidusõitja meeskonnas jätkamist. Alonso on käimasoleval hooajal kogunud kümme punkti, mida on üheksa silma enam kui meeskonnakaaslasel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles