NBA suve suurtehing võib katki jääda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kyrie Irving (paremal) ja Isaiah Thomas eelmisel hooajal teineteise vastu mängimas.
Kyrie Irving (paremal) ja Isaiah Thomas eelmisel hooajal teineteise vastu mängimas. Foto: RON SCHWANE/AP/Scanpix

Korvpalliliiga NBA selle suve üks suuremaid tehinguid, kus peaosas on Cleveland Cavaliersi mängujuht Kyrie Irving ning Boston Celticsi mängujuht Isaiah Thomas, võib katki jääda. Seda hoolimata sellest, et tehing on klubide vahel juba kokku lepitud.

Nimelt ei läbinud Cavaliersi suunduma pidav Thomas meeskonna juures meditsiinilist kontrolli ning seetõttu võib Cavaliers juba kindlana näivale vahetuskaubale veto peale lükata.

Vahetustehingu käigus liitus Irving Celticsiga, tema eest sai klubi vastu lisaks Thomasele Jae Crowderi, Ante Zizici ja Brooklyn Netsi 2018. aasta drafti esimese ringi valiku.

ESPN kirjutab, et Cavaliers alustab nüüd Celticsiga uuesti läbirääkimisi ning proovib endale paremad tingimused välja rääkida. 

Celticsi esindajate sõnul tuleb neile Cavaliersi käitumine üllatusena, sest Thomase füüsiline vorm ei olnud asjaosalistele saladuseks ning see oli nende sõnul ka üks põhjuseid, miks mängijast loobuti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles