PSG valmistub järjekordseks 100 miljoni piiri ületavaks ostuks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylian Mbappé
Kylian Mbappé Foto: VALERY HACHE/AFP

Alles hiljuti enda ridadesse 222 miljoni euro eest Neymari toonud PSG valmistub järjekordseks megatehinguks, mille käigus kavatsetakse meeskonna nimekirja tuua Monaco 18-aastane ründaja Kylian Mbappé.

Väidetavalt on PSG jõudnud juba Monacoga käed lüüa ning esialgu liitub noor ründaja PSG-ga aastase laenulepingu alusel. Pärast seda on PSG-l võimalus Mbappé lõplikult endale tuua, kuid see läheks neile maksma 155 miljonit eurot, mis koos erinevate lisatasudega võib kerkida aga 190 miljoni euroni.

PSG on järjekordse megatehingu asjus olnud läbirääkimises nii Monaco kui UEFA-ga. Viimasega arutatakse eelkõige seda, kuidas tehing ellu viia selliselt, et klubi ei rikuks finantspoole ausa mängu reegleid.

Eile õhtul vormistati The Guardiani sõnul laenuleping klubide vahel juba ka ära, kui sinna sisse ei kirjutatud kohustust PSG-l Mbappé endale päriseks osta. Väidetavalt see järgmisel suvel siiski juhtub ning The Guardiani andmetel on Mbappé PSG-ga kokku leppinud ka lepingutingimustes. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles