Millele viitavad ultramees Ratasepa õudusunenäod tegelikult? (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Ratasepp Šveitsis kümnekordsel ultratriatlonil.
Rait Ratasepp Šveitsis kümnekordsel ultratriatlonil. Foto: Rait Ratasepa Facebooki leht

Ultramees Rait Ratasepp osales Šveitsis kümnekordsel katkematul ultratriatlonil, mille käigus tuli läbida 38 kilomeetrit ujudes, 1800 kilomeetrit jalgrattal ja 422 kilomeetrit joostes. Pärast ulmelist katsumust olevat sportlane näinud unes, et taastumiseks peab ta rattaga sõitma kogu tee tagurpidi tagasi ja seal öeldi, et teisel pool saab maha. Seejärel sõitis ta teisele poole tee lõppu, kus öeldi, et teisel pool saab maha.

«Kui eile nägi Rait und rattadistantsist, siis täna kimbutas teda jooksudistants – mees muudkui jooksis ja jooksis ja jooksis. Rait on ise öelnud, et sellised unenäod on taastumise üks osa. Kui need kaovad, viitab see sellele, et võistlusjäljed on kehast minemas,» kirjutavad ultratriatleedi abilised Ratasepa Facebooki-lehel.

Seejuures olevat jalgade olukord pärast võistlust tartlasel täiesti rahuldav, kuna paistetus on taandumas. Ebainimliku proovikivi kokkuvõttes seitsmendana lõpetanud Alberto Cambiol aga niivõrd hästi ei läinud, kuna ta pidi käima paistetanud jalgade tõttu haiglas koguni haiglas, sest iseseisvalt ta tursest jagu ei saanud.

Laupäeval finišeerinud Ratasepp sai kokkuvõttes neljanda koha üldajaga 234:31.15. Ta ujus 38 km ajaga 15:26.25, 1800 km pikkuse rattadistantsi läbimiseks kulus tal 114 tundi 44 minutit ja neli sekundit ning jooksis 422 km ajaga 97:23.30.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles