City pakub jonnaka Sanchezi eest Sterlingut ja raha, Wenger tahab aga Agüerot

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
File photo dated 30-04-2017 of Alexis Sanchez, Arsenal
File photo dated 30-04-2017 of Alexis Sanchez, Arsenal Foto: Adam Davy/PA Wire/PA Images

Arsenali ründaja Alexis Sanchezi päevad Londonis on tõenäoliselt lõppenud ning ta on siirdumas Manchester Citysse. Viimane tegi Arsenalile pakkumise, mille kohaselt vahetaks Raheem Sterling helesinise särgi punase vastu ning lisaks makstaks Arsenalile ka suur summa raha. Arsenali peatreener Arsene Wenger näeb aga kauplemisvõimalust ning nõuab Citylt vastu hoopis Sergio Agüerot.

Sanchez, kes pidi liituma Tšiili rahvuskoondise treeninglaagriga, palus koondise peatreenerilt luba treeningutelt mõneks ajaks puududa, et ajada korda tema tulevikku puudutavad küsimused. Neljapäeval sulguva üleminekuakna eel on City kõvasti mängumehe palkamiseks vaeva näinud, kuid Arsenal ei taha 28-aastasest ründajast niisama lihtsalt loobuda ning on küsinud Citylt, kas vahetustehingusse oleks võimalik mängu tuua ka Agüero, kirjutab Sportsmail.

Sanchezi leping Arsenaliga kehtib veel aasta ning kuigi Arsenal on püüdnud mehega lepingupikendust arutada ning pakkunud isegi 300 000 naela suurust nädalapalka, pole Tšiili ründaja allkirja paberile pannud.

Viimati jäi Sanchez Arsenali fännidele oma negatiivse hoiakuga silma 0:4 kaotusmängus Liverpooli vastu, kui välja vahetatud ründaja jäi telekaamerate ette naerulsui. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles