Eesti koondise 38-aastane kapten: jätkan tipptasemel!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rennes'il jääb üha vähemaks mängijaid, kes Kert Toobali headest tõstetest kasu suudaks lõigata. Meeskonna koosseis on vigastuste tõttu lihtsalt niivõrd hõre.
Rennes'il jääb üha vähemaks mängijaid, kes Kert Toobali headest tõstetest kasu suudaks lõigata. Meeskonna koosseis on vigastuste tõttu lihtsalt niivõrd hõre. Foto: CEV

​Meie koondise tänavuse EM-finaalturniiri, Kert Toobali karjääri neljanda, lõpetas esmaspäeval Poola koondis. 0:3 kaotuses esitas Eesti küll südikat vastupanu, kuid lõpuks võttis tugevam oma. «Poola on maailma- ja Euroopa meister. Eestil on parima tulemusena ette näidata EMi 11. koht. See ütleb nii mõndagi,» võttis meeskonna kapten juhtunu kokku.

Siiski sõnas Toobal, et eestlased olid heas mõttes ülbed, et tahtsid võita. «Ühest küljest saavad nad aru, et see on nii lähedal, aga samas jääb veel midagi puudu. Ent liigume õiges suunas ja teeme õiget asja. Peame lihtsalt rohkem mängima stressiolukorras, kus on palju pingeid. Siis see hakkab kindlasti lõpuks meie kasuks pöörduma.»

Fännid tegid midagi erakordset

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles