Mayweather proovis viimasel hetkel enda peale panustada, kuid jäi pika ninaga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather ja Conor McGregor.
Floyd Mayweather ja Conor McGregor. Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel poksiringis tehnilise nokaudiga Conor McGregori alistanud Floyd Mayweather proovis suhteliselt vahetult enne matši kihlveokontoris enda peale panustada, ent ta saadeti ukse pealt minema.

ESPN kirjutab, et Mayweather läks ühte Las Vegase kihlveokontorisse laupäeval kella 15.30 ajal. Tal oli sularahas kaasas 400 000 dollarit ning ta soovis selle panustada sellele, et matš lõppeb enne kümnendat raundi. Kihlveokontoris kaheldi aga sellise panuse legaalsuse üle ning panus jäi tegemata.

Seejärel üritas Mayweather aga panustada, et ta võidab matši nokaudiga, kuid kuna poksija pandi järjekorda ootele, lahkus ta lõpuks panustamata. Pärast matši rääkis poksija, et saatis selle peale oma sõbra tema eest panust panema, kuid 400 000 dollari asemel võeti tema sõbralt vastu vaid 87 000 dollari suurune panus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles