Nädalavahetusel toimub Kalevi spordihallis rahvusvaheline klubiturniir

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC - HC Kehra / Horizon Pulp & Paper.
Viljandi HC - HC Kehra / Horizon Pulp & Paper. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kalevi spordihallis toimub 1.-3. septembrini rahvusvaheline meeste klubimeeskondade käsipalliturniir Tallinn Men Handball Cup 2017. 

Kaheksa võistkonna osavõtul toimuval turniiril osalevad nelja riigi meeskonnad. Välisklubidest on esindatud suurte traditsioonidega Kaunase Granitas-Karys (Leedu), Vantaa Altas (Soome) ja St. Peterburg 2 (Venemaa). Eesti meistriliiga võistkondadest osalevad HC Kehra Horizon Pulp&Paper, Viljandi HC, Viimsi/Tööriistamarket, Aruküla/Audentes ja sel hooajal Balti meeste käsipalliliigas ja Eesti meistriliigas debüteeriv HC Tallinn. 

18 aastat järjest toimuvat hooajaeelset turniiri korraldab sel hooajal Käsipalliklubi HC Tallinn. Turniiri peakorraldaja ja HC Tallinna tegevjuht Risto Lepp soovib taastada tugevakoosseisulise hooajaeelse turniiri traditsiooni pealinnas. «Tallinlastel on hea võimalus näha üle pika aja klubikäsipalli värskelt renoveeritud Kalevi spordihallis, võistkondade hetkevormi ning võrrelda Eesti klubisid leedukate, venelaste ja soomlastega. Soovime juba järgmisel hooajal korraldada turniiri 16 võistkonnale, et taastada kümmekond aastat tagasi toimunud traditsioon, kus kohal olid klubid kõikidest Baltimaadest ning enamustest Skandinaavia riikidest», lausus Lepp. 

Pealtvaatatele tasuta sissepääsuga olev turniir mängitakse Kalevi spordihallis (Juhkentali 12) reedel kell 11.00 - 21.15 ning laupäeval kell 10.00 - 21.15. Pühapäeval on kavas kohamängud – 7.-8. koha mäng kell 10.00, 5.-6. koha mäng kell 11.45, 3.-4. koha mäng kell 13.30 ja finaal kell 15.15. Laupäeval ja pühapäeval mängu pikkus 2 x 25 min ning pühapäeval 2 x 30 min. 

A-alagrupp:

  • Granitas-Karys Kaunas (Leedu)
  • HC Viimsi/Tööriistamarket (Eesti)
  • HC Tallinn (Eesti)
  • Atlas Vantaa (Soome)

B-alagrupp:

  • Viljandi HC (Eesti)
  • St. Peterburg HC 2 (Venemaa)
  • HC Kehra Horizon Pulp & Paper (Eesti)
  • Aruküla/Audentes (Eesti)
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles