Äsja koondisega lõpparve teinud Rooney sattus jälle alkoholiga pahuksisse

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney kallab endale vett näkku. Kas selleks, et kaineks saada?
Wayne Rooney kallab endale vett näkku. Kas selleks, et kaineks saada? Foto: ALASTAIR GRANT/AP

Samal ajal kui Inglismaa jalgpallikoondis valmistub MM-valikmänguks Maltaga, tembutab endine koondislane Wayne Rooney autoroolis. Evertoni ründaja arreteeriti eile hilisõhtul, sest politsei kahtlustas teda alkoholijoobes auto juhtimises, vahendab Mirror.

Rooney peeti kinni oma Cheshire kodu lähedal, kuhu ta oli suundunud pärast peolt lahkumist. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Eelmisel nädalal koondisega lõpparve teinud Rooney on varemgi alkoholiga pahuksis olnud. Näiteks jõi ta end eelmise aasta novembris ühel õhtul ennast ühes Londoni hotellis täis ja trügis seal toimunud pulmapeole kontvõõraks.

Fotod ilmselgelt sügavas joobes Rooneyst, kellel oli seejuures seljas Inglismaa koondise särk, jõudsid mitme kohaliku kõmulehe esikaanele. Päev varem oli Inglismaa alistanud MM-valikmängus Šotimaa, kolmapäevasest maavõistlusest Hispaaniaga jäi ründaja kerge põlvetrauma tõttu eemale. Pärast fotode ilmumist manitses Inglismaa alaliit avalikult kõiki mängijaid ka vabal ajal korrektselt käituma.

Eelmisel nädalal teatas Inglismaa jalgpallikoondise kõigi aegade parim väravakütt Rooney, et loobub rahvuskoondise esindamisest. Kuigi koondise peatreener Gareth Southgate saatis Rooneyle kutse osaleda eesootavates MM-valikmängudes Malta ja Slovakkiaga, lükkas Rooney selle tagasi.

Tänavu suvel Manchester Unitedi ridadest tagasi Evertoni siirdunud ja hooaja mõlemas senipeetud liigamängus ka värava löönud 31-aastane Rooney on Inglismaa koondist esindanud 119 korda ja löönud 53 väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles