10 põhjust, miks lisada teaduspõhine toidukord Your PopUp Meal oma menüüsse

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PopUp Meal

Augustis jõudis turule uudne, Eestis väljatöötatud toitaineterikas jook Your PopUp Meal, mida saab kasutada täisväärtusliku toidukorrana nii hommikusöögiks kui ka lõunaks.

Üha enam võib näha, kuidas inimesed otsustavad toidukordasid ära jätta, kuna söömiseks pole kas hommikul või keset tihedat tööpäeva lihtsalt aega. Sellises olukorras tuleb appi teaduspõhine toitainerikas jook Your PopUp Meal, mis sobib ideaalselt  hõivatud inimestele ning on suurepärane valik snäkkide ja võileibade asemel, millega kiiretel aegadel kiputakse asendama täisväärtuslikke toidukordi.

Siin on kümme põhjust, miks peaksid Your PopUp Meal toidukorra kasuks otsustama.

1. Turvaline, sest põhineb teadusel

Your PopUp Meal’i arendamisel on kasutatud Eesti teadlaste abi, kes on läbi töötanud 120 teadusartiklit selleks, et joogi toitumisalased väärtused, koostisosad ja tootmistehnoloogia oleksid täiesti turvalised. Toiteainete tasakaal põhineb omakorda Eesti riiklikel toitumis- ja liikumissoovitustel, mis põhinevad Põhjamaade samasisulisel dokumendil tagades Your PopUp Meal’i koostise sellisena, et see kataks nö keskmise inimesel kõik põhitoidukorra toitainelised vajadused.

2. Kunstlike lisaaineteta

Your PopUp Meal’i ei ole lisatud kunstlikke säilitus-, magus-, värvi-, maitse- ja lõhnaaineid. Kõik organismi ainevahetuseks vajalikud koostisosad pärinevad loodusest või on looduslike molekulidega identsed.

3. Tagab hommikul vajalikud toitained

Ligi 20% inimestest ei söö hommikuti üldse ja ka need, kes söövad, ei saa üldjuhul hommikul ainevahetuse jaoks piisavas koguses toitaineid oma toidust kätte. Your PopUp Meal tagab juba hommikul kõik vajalikud põhitoitained, tänu millele on võimalik maksimaalse produktiivsusega tööle asuda hetkest, kui jõuad oma töölaua taha.

Kliendi tagasiside Your PopUp Meal’i Facebook’i lehelt: Arvestades, et tegemist on tasakaalustatud ja ilma kunstlike lisaaineteta toiduga siis kiidan heaks. Maitse ei paku erilist "elamust", kuid täidab kõhtu ja kiirel ajal või piiratud tingimustes on igal juhul väga vajalik abimees. Meeldib, et ei ole liiga magus!

4. Kiire ja mugav

Tervisliku hommikusöögi tegemine nõuab aega, teadmisi ja oskuseid. Ka väljas lõunatamine tähendab aja kulu: peab kontorist välja minema, sobiva söögikoha leidma, valima toidu, einestama, maksma arve. Your PopUp Meal’i joomiseks kulub aga vaid minut. 310 milliliitri suuruses pudelis oleva toidu saab ära tarbida vaid mõne hetkega ning lõuna ongi tehtud, ilma, et oleksid pidanud töörütmi häirima või muud toimetused kõrvale jätma.

5. Täidab kõhtu

Your PopUp Meal’is on 480 kilokalorit sisaldades seejuures parimas proportsioonis valke, süsivesikuid, tervislikke rasvu, kiudaineid, vitamiine ja mineraale ehk see sobib ideaalselt asendama ühte korralikku söögikorda. Koostisosad on valitud ja omavahel tasakaalustatud nii, et tagada täiskõhutunne võimalikult pikemaks ajaks.

Foto: PopUp Meal

6. Taskukohane

Tavaline päevapraad maksab kesklinna restoranis umbes 3,5-6 eurot. Your PopUp Meal sisaldab võrreldavas koguses toitaineid, kuid pudeli saab kätte juba alates 2,87 eurost.

7. Sobib ka teismelistele

Teismelistel lastel jääb peale kooli ja enne kodust õhtusööki kuus ja rohkemgi tundi kahe korraliku toidukorra vahele ja tihti süüakse sel aja saiakesi võid muid kõrge kaloraazhi, kuid madala toiteväärtusega snäkke. Your PopUp Meal on looduslikku päritolu koostisosadest  ning kunstlike maitse-, värv- või säilitusaineteta tervislik toidukord, mis aitab lastel õhtusöögini paremini vastu pidada.

8. Ei tekita toidukadusid

Uuringud on näidanud, et kuni 30% poest ostetavast toidust leiab oma lõpu prügimäel, mitte meie taldrikutel. Üks pudel Your PopUp Meal’i on üks portsjon, mis säilib toatemperatuuril kuni üheksa kuud - seda ilma säilitusaineteta, sest säilivuse tagab kõrgtemperatuuril steriliseerimine. See tähendab, et iialgi pole võimalik osta nii palju Your PopUp Meal’i, et seda peaks ära viskama.

9. Aitab kontrollida kehakaalu

Kui pead kaalu alandamiseks  või tõstmiseks lugema tarbitavate kalorite hulka, siis Your PopUp Meal’iga on see lihtsamast lihtsam – pudelis on alati 480 kilokalorit. Toitumisprogrammid võid selle ühe toidukorra puhul unustada.

10. „Teeb targaks“

Tänapäeval on võimalik leida internetist igakülgset infot toitumise kohta. Pole kellegi jaoks uudiseks, et lisaks adekvaatsele ja teaduspõhisele infole on laialdaselt saadaval ka kõikvõimalik valeinfo, millel pole mingit teaduslikku põhja all. Selline info on paremal juhul väärtusetu, halvemal juhul kahjulik. Your PopUp Meal’ist rääkides kõrvutame alati toote omadused tõenduspõhiste soovitustega, kuidas tervislikult toituda. See tähendab, et süüvides kodulehel olevatesse selgitustesse on ühtlasi võimalik end harida tervisliku toitumise teemadel.

Siiski ei tasuks unustada, et tervisliku eluviisi aluseks on mitmekesine toitumine, seega ei tasu päris igat toidukorda Your PopUp Meal’iga asendada. Kui aga aega napib või eelistatakse aega teisiti kasutada, siis hommiku- ja lõunasöögiks ning  enne või peale treeningut sobib see ideaalselt.

Täiusta oma menüüd Your PopUp Meal’iga nüüd ja sa ei pea enam kunagi toidukorda vahele jätma! Vaata lisa ja soeta oma kiirete aegade toidutagavara aadressilt www.popupmeal.eu/et

Foto: PopUp Meal
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles