Esimene meeskond ületas EMil maagilise 100 punkti piiri

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belgia alustas EMi võiduga.
Belgia alustas EMi võiduga. Foto: OZAN KOSE/AFP

Korvpalli Euroopa meistrivõistlustel ületas esimese meeskonnana maagilise 100 punkti piiri Belgia rahvuskoondis, kes alistas Türgis D-alagrupi avamängus mõnevõrra üllatuslikult Suurbritannia 103:90.

Belgia parimana viskas 21 punkti Maxime De Zeeuw. Pingilt alustanud belglaste liider viibis väljakul 23 minutit ja 15 sekundit. Lisaks tabavatele visetele noppis De Zeeuw seitse lauapalli, andis ühe resultatiivse söödu ja tegi ühe viskeblokeeringu. Brittide poolelt säras Gabe Olaseni, kogudes 21 punkti, 11 lauapalli, kaks resultatiivset söötu ja ühe vaheltlõike.

Rumeenias mängitava C-alagrupi esimeses vastasseisus kohtusid Ungari ja Horvaatia ning üheksapunktilise võidu (67:58) võtsid horvaadid. Nende parimana viskas staarmängija Bojan Bogdanović 23 punkti.

D-alagrupis leiab täna aset veel kaks mängu, kui Serbia kohtub Lätiga ja Türgi võtab mõõtu Venemaaga. C-alagrupis lähevad omavahel vastamisi Hispaania ja Montenegro ning Rumeenia ja Tšehhi.

Hoia end tulemustega kursis Postimehe korvpalli EMi tabloo vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles