Järelvaadatav: Venemaa purustas EMi poolfinaalis Belgia

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli EMi teises poolfinaalis purustas Venemaa meeskond Belgia 3:0. Spordihuvilised said kohtumisele kaasa elada Postimehe ja Kanal 12 otseülekande vahendusel.

Venemaa ülekaal polnud üheski geimis kahtluse all. Esimeses võimaldati Belgiale 14, kahes järgmises 17 punkti. Pühapäevases finaalis kohtub Venemaa koondis Saksamaaga, kes alistas esimeses poolfinaalis 3:2 Serbia, kes kohtub pronksimatšis Belgiaga. 21.30 algavast finaalist teevad otseülekande Postimees ja Kanal 12.

ENNE MÄNGU

Kell 21.30 toome võrkpallisõpradeni otseülekandes teise poolfinaali, kus lähevad omavahel vastakuti kaheksa parema seas 3:0 Itaaliat šokeerinud Belgia koondis, kelle varaseimaks tippsaavutuseks tuleks vast lugeda 1970. aasta MM-Il saavutatud kaheksandat kohta, ning Venemaa, kelle tiitlite ülesloetlemine väsitaks ära ajakirjaniku sõrmed.

Venelased on senise EMi läbinud puhaste paberitega: kolmes alagrupimatšis ja veerandfinaalis Sloveeniaga pole käest antud geimigi. Kas Belglased suudavad vormistada suurüllatuse?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles