Šarapova andis vihasele Wozniackile terava vastuse

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova
Maria Šarapova Foto: Kathy Willens/AP/Scanpix

US Openil käib lisaks tenniselahingutele ka korralik sõnasõda maailma viienda reketi Caroline Wozniacki ja kevadel dopingukaristuselt naasnud Maria Šarapova vahel. Viimase torke tegi venelanna.

Maailma spordimeedia kirjutas, kuidas Wozniacki oli Šarapova eeliskohtlemise pärast marus: vabapääsmega turniirile pääsenud venelanna sai nautida Flushing Meadowsi tennisekeskuse peaväljakul pallimist, samas kui tema suruti pisiareenile. «On täiesti vastuvõetamatu, kui maailma viies reket peab mängima viiendal väljakul päeva viiendat matši, mis algab alles pärast kella 11 õhtul!» kurjustas taanlanna korraldajatega. «Ma saan väga hästi aru ärilistest põhjustest, miks peaväljakul mängitakse, aga kui keegi tuleb pärast võistluskeeldu – veel enam, esitust parandavate keelatud ainete tõttu saadud keeldu! – tagasi ja järsku saab ta igat kohtumist mängida peaväljakul, siis see on küsitav!»

Šarapova, kes edenes 18-aastase ameeriklanna Sofia Kenini 7:5, 6:2 alistamisega aasta viimasel suure slämmi turniiril neljandasse ringi, andis pärast matši Wozniackile lihtsa vastuse: «Mina mängugraafikut ei määra.»

«Ma olen üpris kange võitleja, nii et kui te paneksite mu kasvõi mõnele Queensi linnaosa parkimisplatsile, oleksin ma ka seal valmis mängima. Mulle see midagi ei tähenda,» sõnas 2006. aastal US Openi võitnud Šarapova. «Ainus, mis mulle loeb, on neljandasse ringi jõudmine. Ma ei teagi, kus (Wozniacki) praegu on …»

Taanlanna langes turniiril konkurentsist juba teises ringis eelmainitud mängus, kui kaotas lõpuks 17. väljakule nihutatud mängus Jekaterina Makarovale 2:6, 7:6, 1:6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles