Kolmandal vabatreeningul said paduvihma tõttu aja kirja vaid seitse meest

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmandal vabatreeningul oli kiireim -
 kui nii saab öelda - Felipe Massa Williamsil.
Kolmandal vabatreeningul oli kiireim - kui nii saab öelda - Felipe Massa Williamsil. Foto: Luca Bruno/AP/Scanpix

F1-tsirkus tuuritab sel nädalavahetusel Itaalias ning kui reedesed vabatreeningud kuulusid Mercedestele, siis laupäeval toimuvat on võimatu ennustada. Nimelt on Monzas avanenud taevaluugid ja vihma kallab kui oavarrest.

Kolmanda vabatreeningu algus lükati seetõttu pikalt edasi: olukord oli nii halb, et isegi Bernd Maylanderi turvaautol tekkis ülikiirel rajal vesiliug, mis siis veel vormelitest rääkida. Kui Eesti aja järgi 11.44 lõpuks võidusõitjad veerand tunniks peale lasti, oli konsensus ühene: «Väga libe!»

Kokku jõudsid aja kirja saada seitse pilooti, kellest «kiireim» oli Williamsi mees Felipe Massa ajaga 1.40,660. Võrdluseks: eilsel teisel vabatreeningul oli väledaim Valtteri Bottas, kel kulus ringi läbimiseks 1.21,406.

Kvalifikatsioon algab täna Eesti aja järgi 15.00. Ka homme toimuval võidusõidul on vihmaoht, kuigi pigem saab Itaalia GP ära pidada kuivades oludes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles